gototopgototop
Výsledky testovania - Komparo

Keďže nám záleží na tom, aby naši žiaci boli úspešní v testovaní, aj tento školský rok sme sa dobrovoľne zapojili do projektu Komparo.

Žiaci tak nadobudli skúsenosti s testovaním, preverili si svoje vedomosti a tento týždeň získali certifikát s hodnotením ich účasti na testovaní.

Žiaci 8. ročníka boli testovaní z predmetov slovenský jazyk a literatúra, matematika, fyzika, dejepis a všeobecné štúdijné predpoklady. Najlepšie si počínali v slovenskom jazyku a literatúre, kde sa umiestnili medzi 10% najlepších zúčastnených tried. Aj výsledky v ostatných testovaných predmetoch dopadli veľmi dobre. Priemerná úspešnosť našich žiakov bola vždy vyššia než priemerná úspešnosť žiakov z celého Slovenska.

Komparo 8

Žiaci 9. ročníka mali testovanie prispôsobené podmienkam, ktoré budú na povinnom celoslovenskom testovaní v apríli. Testy boli dva: zo slovenského jazyka a literatúry a z matematiky. V oboch testoch dopadli žiaci priemerne. Veríme, že deviataci zmobilizujú svoje sily, zapnú a na povinnom testovaní v apríli dopadnú aspoň o kúsok lepšie.

Komparo 9