gototopgototop
Lyžiarsky a snowboardingový kurz

V dňoch 23. až 27. februára sa žiaci 7., 8. a 9. ročníka zúčastnili lyžiarskeho a snowboardingového kurzu v lyžiarskom stredisku Ski Makov.

Žiaci boli rozdelení do troch družstiev. Metodický výcvik zabezpečili Mgr. Dušan Rehák, Ing. Zuzana Smoleková a Mgr. Martina Botošová.

Ďakujeme všetkým, ktorí túto úžasnú akciu podporili, hlavne Obecnému úradu v Lietave, Obecnému úradu v Podhorí a manželom Lenke a Milošovi Gašpierikovcom, ktorí nás podporili aj finančne. Fotogaléria...

Ohlasy žiakov hovoria za všetko:

  • Takéto akcie by sa mali konať každý rok. Na lyžiarskom bolo výborne, svah bol fajn, ubytovanie tiež a jedlo bolo božské. A tiež musím pochváliť učiteľov, ako sa o nás starali na svahu a aj mimo neho. Bol to pre mňa zážitok a na budúci rok by sme mali ísť viacerí.

Kurz Kurz Kurz

  • Naučili sme sa lyžovať aj snowboardovať. Lyžiarsky sa mi páčil. Takéto akcie by sa mali určite organizovať každý rok. Učitelia boli super, úplne iní ako v škole. Páčilo sa mi, že nám nechali aj voľný čas. Ubytovanie bolo super, dobre varili. Tí, čo neboli a mohli ísť, môžu ľutovať..

Kurz Kurz Kurz

  • Na lyžiarskom sme sa mali super, bolo tam veľa srandy. Určite by sa mohol konať každý rok. Páčilo sa mi, že sme sa boli kúpať v neďalekom hoteli, zvyšok si zahral bowling.

Kurz Kurz Kurz

  • Z mojich pocitov cítim šťastie, že som tam bol. Dobrá nálada a dobrý sneh nám hrali do karát. Tento lyžiarsky kurz bol výborný. Dokonalá strava, veľa zábavy, bowling. Nesmiem zabudnúť ani na večerné lyžovanie. To nemalo chybu. Ďakujeme za takúto príležitosť.

Kurz Kurz Kurz