gototopgototop
Darujte 2% z dane pre naše deti

Ak sa rozhodnete darovať nám vaše 2%, vyplňte, prosím, priložené tlačivá.

Tlačivá na poukázanie 2%:

Vyhlásenie 2013

Poučenie o vyplnení vyhlásenia

Potvrdenie o zaplatení dane

 

Smile ĎAKUJEME Smile

 

V roku 2013 bolo naše rodičovské združenie opäť zaregistrované na výber 2% daní. Touto formou chceme získať finančné príspevky pre Základnú školu v Lietave a naše deti. Tento príspevok pre vás neznamená žiadne výdavky navyše. Ide o daň, ktorú by ste inak museli odviesť do štátneho rozpočtu. Môžete ju premeniť na príspevok pre naše deti.

Ak sa rozhodnete darovať nám vaše 2%, podporíte našu základnú školu. Finančné prostriedky plánujeme po dohode s vedením základnej školy investovať do realizácie  nadštandardných aktivít a skvalitnenia vybavenia školy. Vyhlásenia je možné centrálne odovzdať na daňovom úrade. V prípade záujmu kontaktujte členov Rady rodičovského združenia alebo vedenie školy.

Za rok 2012 sme vďaka Vám na 2% získali 3 441 eur. Vďaka týmto peniazom sme mohli znížiť členský poplatok na 10 eur/dieťa, zakúpiť 2 interaktívne tabule s príslušenstvom, zorganizovať Tekvicový karneval a veľmi úspešné Vianočné trhy. Zvyšné finančné prostriedky budú po dohode s vedením školy investované do skvalitnenia vybavenia školy a realizáciu ďalších aktivít. O ich využití budete podrobne informovaní na rodičovských združeniach.

Poslaním Rodičovského združenia je spolupracovať s vedením ZŠ ako aj s celým pedagogickým zborom pri samotnom vzdelávaní, spolupracovať pri ochrane a presadzovaní výchovného záujmu rodičov alebo zákonných zástupcov detí, spolupracovať pri organizovaní záujmovej činnosti detí, pri zabezpečovaní kultúrnych a športových podujatí.

Privítame akúkoľvek pomoc a nápady zo strany rodičov.

 

Údaje o našom občianskom združení:

Názov: Slovenská rada rodičovských združení Rodičovské združenie pri Základnej škole
Sídlo: Lietava 398, 013 18  Lietava
Právna forma: Občianske združenie
IČO: 17319617/1340